AF-SLUITING.BE is de plaats voor verschillende soorten afsluitingen. Kom meer te weten over de plaatsing, het onderhoud, de prijs per lopende meter, veel gebruikte materialen en zoveel meer.

 

Waarom kiezen voor een afsluiting

De reden waarom je kiest voor een nieuwe afsluiting zal voor een groot deel ook het uitzicht ervan bepalen. Zoek je meer privacy dan zal je moeten zoeken naar een gesloten afsluiting. Is het meer decoratief of om de dieren tegen te houden dan kunnen halfopen tuinhekkens volstaan. Hieronder vind je alvast een handig overzicht die je kunnen helpen bij de keuze.

 

Een afsluiting voor je tuin kiezen die het best bij je past

Gebruik onderstaande opsomming om snel te bepalen welke afsluiting het best bij jouw persoonlijke voorkeur past. Vervolgens kan je meer informatie over je favoriete tuinhekken opvragen via het menu aan de linkerzijde.

 

Moderne tuinafsluiting

Beperkt budget
Hou je van een moderne tuin maar heb je een beperkt budget of heb je heel wat lopende meters nodig dan kies je best voor een goedkope tuinafsluiting. De goedkoopste mogelijkheden zijn: ijzerdraad, betonnen platen en afsluitingen met houten panelen.

Ruim budget
Als je moderne afsluitingen wat meer mogen kosten, dan kan je kiezen voor tropisch hardhout, kunststof platen of steenkorven. Deze zien er niet alleen heel strak uit maar vergen allen ook weinig tot geen onderhoud.

 

Voor de doe-het-zelvers: alle materialen tegen zeer scherpe prijzen!

 

paneel afsluiting met alu palen 

 

bijgebouw + garage